Träna golf på hemmaplan

Golf är en sport som har fått ett uppsving igen på senare år. Det är en trevlig sport där du är ute i friska luften samtidigt som du kan prata och umgås med dina vänner.

Kräver träning och koncentration

Golf kräver både träning och koncentration och ska du lyckas och bli riktigt bra golfare behöver du därför träna en hel del. Många använder sig av en tränare, en så kallad ”golf-pro” men det finns faktiskt en hel del hjälpmedel som du kan använda dig av hemma.

Swingbag

En swingbag är ett perfekt hjälpmedel för att du ska kunna förbättra din sving. Den dämpar dina slag och gör det möjligt för dig att träna din teknik. Fyll påsen med ett lätt material som gör att den flyttar sig när du träffar. Använder du en swingbag blir du även starkare i överkroppen.

Stance trainer

Vill du förbättra din position och placering av dina fötter när du slår? Då är en stance trainer något för dig. Den har enkla och tydliga markeringar för fötterna som gör att de hamnar rätt i förhållande till bollen. Du kan även justera din trainer och den är lätt att bära med sig eftersom den säljs med en smidig transportväska. Låter det intressant så klicka dig vidare här.