Upplev golf i Italien

Vill du ha möjligheten att spela golf vilken tid som helst på året? Då kanske det skulle locka med en golfresa till Italien. Kolla denna sajt för mer information om det vackra stövelformade landet med hela 261 olika golfbanor. Banorna finner du i olika miljöer, med varierande upplevelser och äventyr.

Alla golfbanor har goda förbindelser till flygplatser både i Milano och Rom. Du kan också välja att åka tåg mellan allt ifrån lugna och sköna turer i vackra miljöer eller närheten till ett hektiskt stadsliv om det passar dig bättre. Historiska sevärdheter och god mat kan du alltid räkna med, oavsett typ av resa. Här finns allt en golfare kan önska.

Att göra-lista över golfbanor

Har du redan en att göra-lista när det kommer till golfbanor bör du absolut lägga till den bästa 18-håls golfbanan. Det är Castiglion del Bosco Golf Club, där du även spelar mycket nära till en vingård. Så det är möjligt inte smälla två flugor i en smäll. När du ändå är i Italien så bör du passa på att upptäcka och uppleva andra vackra delar och omtalade platser runt om i Italien och här får du tips på tolv olika favoriter du inte bör missa.